Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Hvad gør en vikar god?

Står du, og mangler en vikar, eller er du vikar og mangler inspiration til, hvordan du bliver en bedre vikar? Så læs med her. At være vikar er ikke bare et godt job, der er også et lidt krævende job. Man skal kunne holde styr på børnene og ikke mindst have det sjovt i mens. I denne tekst får du ideer til, hvordan du får mest ud af dit arbejde.

Hvis du mangler en vikar, kan du også læse, hvad du skal lede efter.

Hav det sjovt

Det første tip, er at gøre ting du synes er sjove. Hvis du begynder at køre død i jobbet eller mangler inspiration til, hvad du skal lave med børnene, så er en god ide at lave noget du selv synes er sjov. Det kunne være at se en serie med dem, du selv synes er spændene, eller at lave en quiz med dem om et emne du synes er sjovt. Det kan være at problemet ligger et andet sted, og at du bare ikke føler sig tilpas på skolen. Derfor kan du ved hjælp af et vikarbureau finde en skole, der måske passer bedre til dig.

Led efter disse ting

Det er vigtigt som vikar at kunne styre ungerne. Det vil sige at du selvfølgelig også skal have et rigtig godt og sjovt forhold til børnene, da det er sådan et forhold man ofte har til en vikar. En vikar er ikke en lære og derfor vil børnene ikke have samme respekt for dem, som de har for lærerne. Derfor skal vikarene som sagt være gode til at have både den sjove og den strenge side. Men udover dette er det også vigtigt at vikarer er lidt hårføre, og kan tåle at børnene driller dem lidt eller ikke lytter til, hvad de siger. Disse er vigtige ting at lede efter i vikarer.

You may also like