Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Sådan kan du komme ud og opleve verden på en mere miljøvenlig måde

Vil du også gerne ud at se verden? Men får du dårlig samvittighed over hvor miljøbelastende det fx er at flyve? Så kan du med fordel læse med her. Der er nemlig et utal af forskellige måder at komme ud i verden på, hvis du ikke er bleg for at rejse på en lidt mere kontroversiel og anderledes måde.

Hop på cyklen og kør ud i det blå

Har du ikke noget imod at skulle arbejde lidt undervejs og kan du godt lide at være fysisk aktiv kan du altid hoppe på cyklen, og køre på ferie. Dette er en metode flere rundt omkring Danmark har haft held med, den kræver dog du ønsker at være væk lidt længere tid ad gangen idet det ikke er ligeså hurtigt som fx at tage et tog, men du får oplevet verden på en anden måde. Det kan også være en god ide at træne lidt op inden du tager afsted, og husk også at investere i en god holdbar cykel. Du kan hos velomio.com finde cykler til enhver lejlighed.

 

Pak vandretasken og kom rundt i verden ved at tomle

Er du ung og vil du gerne du og opleve verden på en anderledes og mere miljøvenlig måde kan du prøve at tomle. Overalt i hele Europa findes der nemlig venlige mennesker, som vil elske at hjælpe dig med at komme ud i verden, samtidigt med at de får fyldt bilen op. Dette er også en god måde hvorpå du kan komme i kontakt med mennesker fra andre kulturer end dig selv, og du vil uden tvivl få en oplevelse for livet ud af en sådan tur. Vær opmærksom på at selve udturen er meget billig, men at du ofte kan være nødt til at købe en fly- eller togbillet hjem igen.

You may also like