Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Kør-selv-ferie

Du behøves ikke at tage på en lang flyvetur for at komme på en ferie, som du sent vil glemme. Oftest handler ferier om at få slappet af, samtidig med at du kan få nogle nye minder med dem, du holder af. Derfor kan en kør-selv-ferie også være en måde, hvorpå du kan få en god ferie med stor frihed, da du kan køre lige derhen, hvor du vil.

Inden rejsen

Når du skal afsted på kør-selv-ferie, skal du tjekke, at bilen er klar til turen. Sørg for at bilens lygter virker, og at der er styr på sprinklervæske, kølervæske, olie, dæk og bremsevæske. Hvis du har en ældre bil, kan det være en god ide at få den tjekket på værkstedet, da det er træls at gå i stå i bilen, når du er på ferie. Derudover bør du undersøge, om der miljøzoner eller vejafgifter på den rute, du gerne vil køre, så du ikke bliver nødt til at tage en omvej, fordi du ikke er forberedt.

Hvis du har brug for en ny bil inden kør-selv-ferien kan du finde nye biler af mærket Kia ved at følge linket. Du kan også finde brugte Kia-biler, hvis du ikke har råd eller behov for en ny bil.

Pakkeliste

Når du pakker til din kør-selv-ferie, skal du huske at medbringe advarselstrekant og refleksveste i tilfælde af, at bilen går i stå på vejen. Det kan også være en god ide at investere i en lille kølertaske, så I kan have mad og drikke med hjemmefra. Derudover kan du tjekke vejrudsigter for de steder, hvor du har planlagt at stoppe, så du får den rigtige form for beklædning med. Hvis vejret ser ustabilt ud, kan du med fordel pakke tøj, som du kan have på i lag. Dermed kan du tage lagene af og på alt efter, hvordan vejrsituationen er.

You may also like