Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Hvad har du brug for i sommergarderoben?

I takt med, at vejret skifter til det bedre, så er det også nødvendigt, at der sker nogle opdateringer i vores garderober. Vi skal ind med de korte ærmer og ud med de lange. Vi skal ind med sommerskoene, og ud med vinterstøvlerne. Det er naturligvis ikke nødvendigt at skifte hele sin garderobe ud, da det ville være synd for både miljøet og pengepungen. Der er dog helt sikkert nogle items, som enten er slidte eller som ikke længere er trendy, som de var sidste sommer.

Gør rent i din garderobe

I skiftet mellem vinter og sommer, er det tid til at ”gøre rent” i garderoben. Alt det slidte og gamle skal ud, og alle dine favoritter skal blive. Du kan lave en lidt hurtig og overfladisk sortering ved at kigge ind i dit skab, og hurtigt sortere nogle ting fra. Ellers kan du lave en grundig oprydning, hvor du simpelthen tager alt ud af dine skabe, tager 1 stykke tøj ad gangen og laver en ”smid ud”-bunke og en ”det skal gemmes”-bunke. Alt fra ”smid ud”-bunken kan enten gives væk, sælges eller doneres til genbrug, så det selvfølgelig ikke går til spilde.

Spar penge på din sommershopping

Når du først har ryddet ud og fået sorteret, så er der nogle forskellige steps til den perfekte sommergarderobe, som du kan følge.

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du skal til at købe en helt masse nyt sommertøj. Dog er der forskellige ting, du kan gøre, for at spare nogle penge. Du kan f.eks. gå i en genbrug, hvor du kan finde masser af lækre items til sommerens varme. På den måde får du ovenikøbet noget, som ingen andre har samtidig med, at du sparer penge.

Hvad har du brug for?

  • Køb en lækker varm trøje. Selvom sommeren tit byder på sol og varme, vil det også komme dig til stor gavn at investere i en lækker, varm trøje. Det danske vejr er ikke altid med os, og desuden er en trøje brugbart på de sene sommeraftener. Invester f.eks. i en trøje fra GEOGRAPHICAL NORWAY. Danmarks største udvalg af GEOGRAPHICAL NORWAY.

  • Hav styr på dine basic items. Man kan hurtigt være tilbøjelig til at købe over- og underdele i alle mulige forskellige fine mønstre og farver, og det kan se rigtig fint ud hver for sig, men pludselig har man intet at matche tingene med. Derfor er det vigtigt også at have styr på nogle få basic varer i sin garderobe. Sørg for at have nogle ensfarvede toppe til under dine fine bluser, hav nogle almindelige denimshorts, som passer til alt og hav en let cardigan i f.eks. beige.

  • Køb dig nogle fine accessoires. Man skal ikke undervurdere hvad accessoires kan gøre for et outfit. Det kan være med til at sætte prikken over i’et, og det kan gøre et outfit langt mere gennemført at se på. Her kan der f.eks. være tale om nogle flotte smykker, et fint hårspænde, en sød sommerhat eller et par lækre solbriller.

You may also like