Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Gode måder at tænke miljøet ind i din hverdag

Klimasnakken kommer ikke til at stoppe lige foreløbig. Og det er nok faktisk en god ting, sådan som tingene står til. Du har sikkert godt hørt, at vi alle sammen skal til at leve mere bæredygtigt, at tænke mere på klimaet, hvis det ikke skal gå helt galt. Så går du måske og tænker over, hvordan det lige er, at du kan gøre din hverdag mere bæredygtig og gøre dit for at hjælpe klimaet i den rigtige retning – det kan du læse mere om her.

Tænk økologisk – og ikke kun i dit køleskab

Det er efterhånden velkendt fakta, at økologiske produkter er bedre for klimaet end andre konventionelle alternativer. Når vi snakker økologi, er det ofte med tanke på vores fødevarer. Altså om agurken i køleskabet er økologisk eller ej. Og det er også et rigtig godt sted at starte! Men faktisk går økologien langt længere end de ting, som vi spiser og drikker. Langt de fleste produkter kan i dag fås i en økologisk version. Det er både ting som sæbe og deodoranter, men det er faktisk også muligt at få økologisk tøj. Så vil du gerne give dit miljømæssige bidrag en skalle, er økologisk livsstil et godt sted at starte.

Implementer så meget træ i dit hjem som muligt

Udover at være et meget populært materiale at bygge og indrette med, er det også et af de mest miljørigtige materialer at gå med. CO2 lagres i træ, og derfor udledes det ikke til atmosfæren, så længe din spisestuestol af træ står inde i dit hjem. Hvis dine møbler laves af genbrugstræ, er det endnu bedre, da træet dermed ikke bliver brændt, og den CO2 der har været lagret inde i træet, bliver ikke frigivet til atmosfære. Det er altså bare med at kigge efter træ, næste gang du skal købe møbler.

You may also like