Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Fuldend projekt garage med en smuk port

Er det endelig blevet tid til at give garagen et kosmetisk løft, eller står du og skal bygge ny? Så har du brug for en god og smuk port. Med et stort udvalg af både nye og brugte porte på markedet, finder du med sikkerhed en, der passer til din stil.

Slip for besværlige løft med gode porte

En garageport er ikke bare en port. Den kan nemlig meget mere end bare at lukke op og i. Du kan fx investere i en port, som åbner og lukker automatisk. Vælger du en elektrisk port, skåner du din krop for besværlige og tunge løft, hver gang bilen skal parkeres. Mange porte kan åbnes ved tryk på en kontakt, men de kan også kobles til en fjernbetjening. Således behøver du ikke at stige ud af bilen, når det regner, og du kan derfor komme tørskoet hjem. Vælger du en ledhejseport fremfor en rulleport, sparer du også plads i garagen, da den rulles op under loftet. Det giver både mulighed for ekstra opbevaring og plads til belysning.

Porte fås i mange afskygninger

Det kan godt være, at du ikke har lagt de store overvejelser i, hvordan din næste port skal se ud. Men det kan faktisk godt betale sig, da din bolig overordnet får et meget anderledes look alt efter, hvilken port du vælger.

  • Er du til en klassisk stil med et touch af romantik, kan du gå efter en hvid port med fyldninger.
  • For et moderne udtryk er det oplagt at gå efter en enkel, hvid port. Det bidrager også til et mere roligt og anonymt look.
  • Må din garage gerne have en mere industriel og rå udstråling, kan du vælge en port i sort eller mørkegrå.
  • Du kan også kombinere den romantiske stil med det industrielle ved at købe en grå port med fyldninger.

You may also like