Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Få styr på alle de vigtigste ting, inden du rejser på ferie

Den danske befolkning er rigtig glade for at rejse til udlandet for at tage på ferie, hvad end det er campingferier i Tyskland, bilrejser til Island eller charterrejser med fly til det græske øhav. Hvert menneske er lig med hver sin præference, og det er lige, som det skal være! Dog er der altid nogle ting, du skal have styr på før en rejse for at gøre processen nemmere og sænke stressniveauet i forbindelse med rejsen.

Hav printet billetterne ud i god tid

I forbindelse med rejsen vil du ofte skulle printe dine billetter til fly, bosted o.l. ud, så du kan vise dem ved afrejse og ankomst. Men står du dagen før en rejse, og prøver at printe blot for at finde ud af, at dine printer patroner er tomme, er det altså et stort problem. Derfor er det en god ide at printe i god tid. Mangler du patroner, kan du finde nogle billige nogle – f.eks. XL toner til Brother TN2320, som er billigere end de originale toner til denne printer, men som altså fungerer helt fint!

Dan dig et overblik over regler for kufferter og andet bagage

Det er ikke muligt at tage på ferie helt uden bagage. Men der gælder altid nogle regler for den bagage, du skal have med på ferie, bl.a. er der nogle flyselskaber, der har nogle krav til mål og vægt, som kufferten skal opfylde, for at du kan få den med på rejsen. Opfylder din kuffert ikke disse krav, kan du risikere at skulle betale ekstra penge for at opgøre for den overskredne vægt. Håndbagagen skal også opfylde nogle af disse krav. Hvis du ikke vil risikere at skulle betale flere penge end højst nødvendigt, er det altså rigtig smart at have styr på de krav, der er til bagagen.

You may also like