Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Drømmer du også om et skur?

Så er du i hvert fald ikke den eneste. Et redskabsskur er noget, mange boligejere har glæde af. Det er her, der er plads til hækkeklipperen, haveredskaberne, pottemuld osv. Men det kan hurtigt forvandle sig til et uoverskueligt kaos. Fortvivl ej, der er blot nogle få trin du skal følge.

Udnyt pladsen eftersom den er begrænset

I skuret er pladsen begrænset. De fleste foretrækker derfor at benytte en reol. En reol fylder ikke så meget, men kan opbevare meget. Her er det dog vigtigt at finde en som kan holde til de koldere temperaturer. Mange skurejere er enige om, at en string reol er en fantastisk løsning. Reolen kan hænges op, og er robust nok til opbevaring af fx eventuelle værktøjer.

Opbevar kun de nødvendige ting

Det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvad der egentligt er behov for i skuret. Sørg for at lave en grundig gennemgang af tingene derude og tjek datoer på gødning og frø. Når der er overblik over, hvad der skal opbevares, er det tid til noget organisering.

Skab faste pladser til redskaberne

Eftersom der er begrænset plads i skuret, skal alting have en fast plads. En af reolerne skal fx bruges til opbevaring af værktøj, hvorimod en anden til gødning. Det at tingene har en fast plads, medfører at skuret er systematisk og ordentligt. Det vil også være lettere overskueligt fremadrettet at rydde op.

Sørg for at sikkerheden er i top

Der skal selvfølgelig være nogle sikkerhedsforanstaltninger i skuret. Sørg for at reolerne hænger højt, så hverken dyr eller børn har adgang til disse. Desuden skal du sørge for at aflåse skuret, når du ikke bruger det. Så undgår du ulykker og tyveri.

Tag dig god tid

Det er vigtigt ikke at haste igennem organiseringen, da overblikket hurtigt ryger. Tænk tingene igennem og hold skuret organiseret.

You may also like