Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Din guide til yoga udstyr

Skal du til at starte til yoga, men mangler du det helt rigtige yoga udstyr? Så læs med her. I bund og grund, er det eneste du skal bruge for at praktisere yoga din krop, dit sind og en smule nysgerrighed. Du kan dog stadig med fordel anskaffe dig noget yoga udstyr, som kan hjælpe din udvikling lidt på vej. I denne artikel finder du de tre mest uundværlige ting, når det kommer til yoga udstyr.

Yogamåtten – kongen af yoga udstyr

Har du planer om at praktisere dine yoga sessioner derhjemme, er yogamåtten nok en af de mest essentielle ting at anskaffe sig. Kommer du i et center, vil du også meget hurtigt erfare, at de fleste bruger yogamåtter som underlag – det beskytter nemlig kroppen mod det hårde og kolde gulv, og gør det nemmere for dig at fokusere på selve yogaen. Desuden fungerer yogamåtten også som et skridsikkert underlag, så du ikke glider rundt på gulvet, når du laver dine yogaøvelser – jo mere du sveder, jo mere skridsikker skal måtten være!

Yogasokker – ToeSox i flotte farver

Når du dyrker yoga, er det vigtigt at instruktøren kan se, hvordan din fodstilling er, og derfor er det ikke essentielt at dyrke yoga med sko på. Dog er der mange, der fryser tæerne, hvis ikke de enten har sokker eller sko på. Der er heldigvis hjælp at hente! Noget af det smarteste yoga udstyr der er blevet opfundet er nemlig de lækre ToeSox. ToeSox er skridsikre strømper med tæer, således du står godt fast på underlaget, du holder dine fødder varme og instruktøren kan se hvad du laver. Ikke nok med det, så hindrer 5-tæer-konstruktionen vabler mellem tæerne og reducerer fugt på fødderne under din træning.

Yoga udstyr der forlænger din arm

Et yogabælte kan slynges om foden, så du kan komme til at lave et rigtig godt stræk. På denne måde får du en forlænget arm, så du kan være sikker på, at lave øvelsen helt korrekt og i den rigtige position.

Så overvejer du at begynde på yoga, kan du med fordel starte med at købe noget af alt det udstyr, der er blevet nævnt her i artiklen! Lige her kan du se et stort udvalg af lækkert yoga udstyr.

You may also like