Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Rejser

Sådan rejser du på den bæredygtige måde

Vi skal passe på vores jord, så den kan fungere optimalt i mange år i fremtiden. Derfor hjælper det ikke noget at vi skader miljøet, og faktisk er der mange ting du kan gøre for at blive mere miljøvenlig. På alle tidspunkter af dit liv kan du tage bæredygtige valg, og dette gælder også når du skal ud at rejse – og der er mange grunde til at være en bæredygtig turist!

  • Du kan spare penge ved at tænke på miljøet
  • Du rejser med god samvittighed
  • Du gør dit for at hjælpe med at skåne Jorden
  • Du kan inspirere andre til at gøre det samme

Før du rejser

Allerede før du tager afsted, kan du starte. Begynd med at slukke for alt, der hedder elektronik i dit hjem. Det virker logisk at slukke for lyset, men faktisk gør det også en forskel at tage dine stik ud af stikkontakterne og slukke for kontakterne, for det er også med til at spare på strømmen. Derudover bør du også slukke for varmen derhjemme, da du jo ikke skal bruge det, mens du er afsted.

Når du pakker, bør du pakke så let som muligt, da flyet på den måde brænder mindre CO2 af under rejsen.

Mens du rejser

Først og fremmest er der faktisk rejsedestinationer, der er mere miljøvenlige end andre. Det er blandt andet storbyer som San Fransisco, Singapore og Vancouver, som alle går op i at genbruge, formindske CO2-udledning og bygge på bæredygtig vis. Dette er du med til at støtte ved at besøge disse storbyer. Derudover er der mange byer, der har miljøvenlige hoteller, du kan vælge. Hvis du mangler penge til den miljøvenlige rejse, kan du få kviklån udbetaling nu.

Derudover er der mange steder grønne transportmuligheder, du kan vælge – eksempelvis eldrevne cykler eller løbehjul, der på samme tid er sjove og sociale at køre på!

You may also like