Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Oplevelser

Sådan sparer du penge på mad og indkøb

I en travl og hektisk hverdag kan det ofte virke fristende at komme hjem, smække benene op, bestille en pizza eller noget andet nemt og hurtigt take-away, og tjekke uhrskov vines hjemmeside igennem for at finde den lækreste flaske vin til næste middagsarrangement med vennerne. Dog kan dette blive en meget dyr fornøjelse i længden – og derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan spare nogle penge på mad og indkøb i din travle dagligdag.

Lav din egen mad og spar penge

I forhold til nem, hurtig og lækker take-away, kan dette desværre nogle gange virke som et lidt kedeligt råd. Dog er der masser af penge at spare her, da du kan lave store portioner ad gangen og fryse ned. På den måde kan du, på en ekstra travl dag, hive en lækker hjemmelavet ret op af fryseren, hvorved det både er nemt og hurtigt, uden at det behøver koste en bondegård.

Læg et madbudget

Dette kan være en god idé, for at kunne holde et skarpt øje med, hvor mange penge du bruger på mad samt hvor meget du har tilbage til mad i den pågældende måned. Sørg for at du er realistisk med det beløb, du beslutter dig for til madbudgettet – der skal være råd til at kunne købe ind til mad hver måned, men der skal omvendt ikke være så mange penge at du derved føler dig mere fristet til at skeje ud og bestille take-away.

Fyld køkkenskabene og fryseren op

Hvis du løber tør for madpenge, når det er sidst på måneden, vil du på denne måde altid have noget i skabene og fryseren, som du kan lave et måltid af. Det kan for eksempel være smart altid at have pasta, ris, havregryn, dåsemajs, hakkede tomater, bønner og linser i skabene.

You may also like