Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Miljø

Sådan kan virksomheder optimere deres energiforbrug

Selvom der er meget fokus på den miljømæssige og klimamæssige påvirkning fra den enkelte person i verden, kan man på samme vis kigge på udledningen hos større aktører, herunder for eksempel virksomheder. At optimere og nedsætte forbruget kan virke som en uoverskuelig proces, men behøver langt fra at være det. Det er nemlig muligt at få professionel energirådgivning til virksomheder, der gang på gang viser sig at gøre en signifikant forskel på bundlinjen.

En investering for vindere

At få professionel hjælp til at optimere sin virksomheds energiforbrug er et lidt overset emne, men egentlig til gavn for mange. Med en optimering af forbruget vil både virksomhed og miljø drage fordel af en sådan investering, og man kan dermed ikke undgå at få øje på det faktum, at der ingen tabere er i en sådan beslutning. Både penge og miljø skånes, og investeringen vil være synlig og til at tage og føle på.

Hvad kan man regne med at få ud af energirådgivning?

Energirådgivning til virksomheder er målrettet den enkelte virksomhed, hvorfor resultaterne selvfølgelig vil variere. Dog vil en energioptimering typisk giver en besparelse på 15 procents reduktion af de samlede energiomkostninger for en given virksomhed.

At optimere en virksomheds samlede energiforbrug er en proces, som man kan betragte lidt ligesom et kredsløb med løbende feedback. Målinger, beregninger og realiseringer er blot nogle af elementerne i processen om at sikre det bedst mulige resultat for nedsættelsen af energiforbruget for den enkelte virksomhed. Med en typisk besparelse på 15 procent i energiomkostninger i løbet af en treårig periode, kombineret med den ofte tilgængelige mulighed for tilskud til den type projekt, er professionel energirådgivning hver at overveje for rigtig mange virksomheder.

Find vejledning til erhvervsvirksomheder og læs mere om processen, resultaterne og om de mest rentable energibesparende projekter, man kan investere i.

You may also like