Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Miljø

Når maskineri og miljø går hånd i hånd

Landbruget bliver ofte stemplet som en synder, når det handler om at passe på miljøet. Man hører gang på gang om sprøjtegifte i grundvandet og store, forurenende maskiner. Men sådan behøver det heldigvis ikke kun at være.

Forlænget levetid af landbrugsmaskiner

”Brug og smid væk”-kulturen er en betegnelse, der kan bruges om mere end bare de daglige små redskaber, man som enkeltperson bruger i hverdagen. Det er en stor belastning for miljøet, og en af grundene til at genbrug og reparation er begreber, der så flittigt er oppe at vende for tiden. Også indenfor landbrug er reparation af ødelagt maskineri derfor en essentiel delkomponent, der hjælper til med at løfte noget af byrden, der ellers har ry for at præge erhvervet.

Sådan løftes byrden

En af måderne, hvorpå byrden kan løftes, er ved salg af reservedele. Dette sikrer, at gamle maskiner ikke bliver skrottet unødigt tidligt, og kan på samme tid være med til at spare penge hos den enkelte forbruger eller erhvervsdrivende. Ved man, hvilken reservedel man har brug for, tager det ikke mange klik og ej heller lang tid, før man er fremme ved lige præcis den ting, man har brug for at udskifte. Systemet er let og tilgængeligt, med gode overskuelige underkategorier, så man hele tiden ved, hvor man navigerer hen, og hvor man ikke mister overblikket i et stort og uoverskueligt udvalg. Klik blot øverst til højre i menuen, og så er du på rette spor.

Endeløse muligheder

Kategorierne er brede og mange, så det er bare med at give sig i kast med at finde den del, man mangler, for at puste nyt liv i gammel landbrugsmaskineri eller andet tilbehør. På siden findes for eksempel alt fra knive beregnet til flisehuggere eller kompostkværne, til forskellige gearkasser til rotorklippere.

You may also like