Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Miljø

Lej en minibus og lad hyggen begynde

Skal du på en længere udflugt med dine kollegaer, dine venner eller blot din familie? Vil i gerne køre i så få biler som muligt, så er løsningen til jer lige her – lej en minibus! Leje af en minibus giver mulighed for at rumme alle dine venner, kollegaer og familiemedlemmer i én bil. Med leje af en minibus, kan i alle sidde sammen, uden at sidde for tæt, og turen bliver derfor meget mere hyggelig. Der findes mange forskellige minibusser, og du kan med garanti finde én, der passer til netop jeres udflugt. Lej en minibus nemt og hurtigt – det kræver ikke andet end et almindeligt B kørekort!

Et hav af fordele ved leje af minibus

Du vil hurtigt finde ud af, at der er besparelser på mange forskellige ting, når du lejer en minibus. Her snakker vi blandt andet brændstof, broafgifter, færgebilletter og motorvejsafgifter. Derudover er det også det helt rigtige valg for dem, der går op i at gøre det bedste for miljøet. Når du vælger at leje en minibus, bliver der nemlig kun udstedt CO2 fra én bil i stedet for 2-3 biler – når du lejer en minibus, tager du altså et yderst miljørigtigt valg. En anden kæmpe fordel ved at leje en minibus og køre selv er, at i helt selv kan vælge, hvor mange stop i har brug for på vejen, samt i er sikre på alle sammen at ankomme til destinationen på samme tid.

Leje af minibus – nemt og hurtigt

Hos de fleste udlejningsfirmaer er det særdeles hurtigt og nemt at leje en minibus. De fleste udlejningsfirmaer ved nemlig godt, at du gerne vil så hurtigt og problemfrit på farten, som overhovedet muligt. Desuden bliver bilen gjort ren for dig både inden og efter brug, dermed slipper du for alt det trælse arbejde.

Så vil du nemt og hurtigt ud på vejene til din firmaudflugt, eller ønsker du blot at hele familien skal fragtes samlet fra A til B, når i skal på ferie, så skynd dig ind og lej en minibus her!

You may also like