Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Miljø

En effektiv og bæredygtig varmeløsning til dit hjem eller din virksomhed

I det danske kolde land er det nødvendigt med en varmeløsning i hjemmet eller/og virksomheden. Dog er der utrolig mange varmeløsninger, der forbruger ekstremt meget energi og derfor er ekstremt miljøforurenende, og så koster de på grund af det høje energiforbrug ekstremt meget i drift. En varmepumpe er dog en varmeløsning, der hverken forbruger meget energi eller koster helt vildt meget. Varmepumpen kan eksempelvis være en energivenlig erstatning for oliefyret i dit hjem eller din virksomhed, idet virkningsgraden er væsentlig højere.

En varmepumpe fungerer lidt ligesom et køleskab, hvor køleskabet jo trækker varmen ud af maden og slipper varmen ud på bagsiden af selve køleskabet. En varmepumpe tager nemlig udeluftens energi og omdanner den til varme til dit hus eller din virksomhed. Den er i stand til at gennemføre denne omdannelse fra kold til varm luft uanset om det er minus- eller plusgrader udendørs. Derudover er en moderne varmepumpe i stand til at producere 4-5 gange mere varme, end den strøm, som den forbruger, og derfor er den jo meget effektiv og billig i drift. Varmepumpen sikrer altså grundet dens lave energiforbrug en høj udnyttelsesgrad, og derved får du både en billig varmeløsning i din hjem eller/og din virksomhed samtidig med, at du vælger en af de mest klimavenlige opvarmningskilder og beskytter miljøet.

Selvom man skulle tro, installationen af en varmepumpe skulle være lang og besværlig, gør det modsatte sig faktisk gældende. Rent standardmæssigt tager installationen omkring tre til fem timer, hvis du er vandt til at installere ting i dit hjem eller/og din virksomhed og ved, hvordan du skal læse en manual. Derfor er det altså muligt selv at klare installationen og spare lidt penge der. Du kan dog også, når du alligevel køber varmepumpen hos et specifikt firma, medkøbe installationen af den også, så du sparer tid og kræfter.

You may also like