Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Anbefalinger

Tips til at gøre dit hjem og din hverdag mere bæredygtig

Bæredygtighed er et af de varmeste emner i debatten, og det er efterhånden nok ikke gået manges næser forbi, at bæredygtighed er et af de vigtigste skridt, alle mennesker bliver nødt til at tage for at redde klimaet og den planet, vi lever på. Er du i tvivl om, hvordan du kan være med til at bidrage med noget bæredygtighed i din dagligdag, kan du læse mere om det herunder.

Bedre isolering er godt for miljøet – og giver din bolig bedre værdi

En af de ting der er skidt for miljøet ved boligen, er den energi, du bruger på at opvarme boligen. Endnu værre er det, når en stor del af den energi går spildt, fordi din bolig ikke holder godt nok på varmen, og dermed skal bruge ekstra energi på at holde boligen varm. Ved at isolere en ekstra gang, sikrer du mod dette, samtidigt med at du jo så sparer nogle penge på elregningen. Disse penge vil de næste ejere også spare, så når du beslutter dig for at flytte, og har fundet det optimale flyttefirma, f.eks. Flyttefirma Ålestrup, kan du se frem til en lidt højere salgspris på din bolig.

Drop plastik i det omfang, det er muligt

Plastik er en af de helt store syndere i klima regi, da fremstillingen ikke er særlig bæredygtig, og nedbrydningen er endnu hårdere for planeten. Det er svært at leve et liv, der er fuldstændigt frit for plastik, men der er dog nogle forskellige måder, hvorpå du kan mindske dit forbrug af plastik i hverdagen og dermed gøre en forskel for planeten. En af de letteste ting at gøre er at bruge genbrugelige poser, handlenet, rygsække eller lignende, når du er ude at handle i stedet for at tage imod en ny plasticpose, hver gang du handler ind.

You may also like