Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Anbefalinger

Parterapi er den bedste gave, I kan give hinanden

Et parforhold kan potentielt være den vigtigste relation, du kommer til at opleve i dit liv. En god kæreste eller ægtefælle kan blive en livslang ledsager, selv når børnene er flyttet hjemmefra, og dine egne forældre er ved at komme op i årene. Derfor er det også vigtigt, at du gør en aktiv indsats for at pleje dit parforhold. Det er værd at kæmpe for din kæreste, selv når alle de små hverdagsproblemer truer med at vokse jer over hovedet. I denne guide kan I få mere at vide om, hvordan parterapi kan hjælpe jer videre i livet.

Prioriter hinanden

Først og fremmest er parterapi et tegn på, at I prioriterer hinanden og jeres relation. Hvis I havde været helt ligeglade, så havde I jo ikke gjort en indsats for at opsøge en terapeut. Professionel parterapi er altså allerede et vigtigt skridt i den rigtige retning, og det skal I være stolte over. Husk også at tage jer tid til at reflektere over de ting, I snakker med terapeuten om, så de virkelig kan bundfælde sig. Det er vigtigt, at I forsøger at føre de forskellige råd ud i livet, også selvom det måske kan virke underligt eller uvant i starten. Men man taber aldrig noget ved at gøre et forsøg, og sådan er det også med parterapi.

Sådan kan en terapeut hjælpe jer

En dygtig terapeut kan hjælpe jer på mange forskellige måder. For det første vil terapeuten kunne identificere nogle kommunikationsmønstre og forklare jer, hvor det går galt. Mange par har nemlig problemer med at få snakket ordentligt med hinanden, og så kan selv de simpleste konflikter hurtigt vokse sig meget store. Derudover vil en terapeut også kunne hjælpe jer til at få nogle positive oplevelser med hinanden, som der er brug for i ethvert parforhold.

You may also like