Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Anbefalinger

IT-Outsourcing har aldrig været nemmere

Prøv at forestille dig, at du ejer en virksomhed. Du har styr på alt, hvad der foregår. Det går forrygende. Så lige pludselig opstår der nogle IT-relaterede problemer. Hvad gør du? Du har aldrig været god til teknologi og har ikke ansat nogen der er det. Du tænker jo selvfølgelig ”hvis bare nogen kunne gøre det her for mig”. Men hvad nu, hvis dette rent faktisk var en mulighed? For mange selvstændige er IT en fælles fjende, så det ville jo give mening, hvis nogen havde gennemtænkt en måde man kan undgå det på. På nettet kan man finde nogen der kan overtage alt det kedelige IT-arbejde. Så hvis du er selvstændig, hvad venter du så på?

Hvad indeholder det?

At du outsourcer dit IT til et andet firma betyder, at du overlader alle dine interne data til et andet firma. Det vil sige, at firmaet og dets arbejdere har adgang til dine servere, dokumenter osv. Firmaet vil så opdatere og vedligeholde dine servere og andre data.

Fordele og ulemper

Fordele:

  • Det ses tit, at selvstændige ikke har den viden der skal til, før de kan holde styr på deres interne systemer. Derfor er det jo en stor fordel, at man kan søge hjælp andetsteds for at få den manglende viden der er brug for.
  • Med alt det tekniske af vejen, kan du og dine med medarbejdere fokusere fuldt ud på forretningen og jeres kunder.

Ulemper:

  • Der kan være problemer med at kommunikere, hvis firmaet holder til uden for Danmark. I de fleste tilfælde er det bare bedst, at få besluttet tingene ansigt til ansigt.
  • Hvis tredjeparten er lokaliseret i udlandet, kan der også være tidsforskelle. Det vil sige, at der kan være komplikationer med, at holde et flydende produktionsflow mellem dig og din partner.

You may also like