Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Anbefalinger

Hvilke gulve er lette at montere?

Når du er på jagt efter nyt gulv, er der mange ting, der kan være med i dine overvejelser.
En af disse ting er, om det er et gulv som du selv kan montere?
Her kan du fordel kigge forbi FlotteGulve.dk, som har er et stort udvalg af gulve, hvor du selv kan trække i arbejdstøjet og klare montagen, hvilket er langt billigere end hvis du skal have en fagmand til at klare opgaven for dig.

Andre ting der med fordel kan være med i dine overvejelser, når du kigger på nyt gulv. kan være om gulvet er slidstærkt og kan holde til at blive brugt mange år ud i fremtiden. Et billigt gulv her og nu er nemlig ikke nødvendigvis det samme som et billigt gulv i længden.

 

Så skal gulvet ligeledes være slidstærkt, kan du med fordel starte din søgen blandt laminat- og vinylgulve med kliksystem.

 

Kliksystemet letter processen en del, når først du er blevet venner med det. Det kræver nemlig hverken en masse specialværktøj eller meget tid. Til langt de fleste klikgulve er det eneste specialværktøj du skal bruge, en slagklods, et monteringsjern og afstandskiler. Ellers er det blot en tommestok, blyant, sav og en hammer og så er du klar til at montere et klikgulv.
Husk altid at læse monteringsvejledningen i pakkerne inden du montere gulvet.

 

Inden du montere dit nye gulv, skal du sikre dig at konstruktionen det skal monteres på er i orden.
Uanset om det er lavet af træ, beton eller om du vil lægge det oven på et gammel gulv, skal det være lige og kunne bærre det nye gulv. hvis der er ujævnheder på mere end +/- 2 mm henover 2 meter, skal det rettes inden monteringen af det nye gulv.

You may also like