Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Anbefalinger

Find det rigtige kopipapir

Du har brug for papir, men du skal sørge for, at du køber det rigtige papir til den aktuelle opgave. Der er så mange forskellige typer kopipapir og flere forskellige attributter at overveje – hvad betyder det hele? I papirguiden nedenfor har vi skitseret et par af de hyppigst stillede spørgsmål om papirattributter for at hjælpe dig med at foretage det rigtige køb. Når du vælger den rigtige papirvægt til jobbet, er det vigtigt at vide, hvordan vægten bestemmes, og hvordan den påvirker dine trykte materialer. Tungt papir giver en formel luft til korrespondance og sætter en tydelig professionel tone til rapporter, genoptagelser og mere. Hvis papirvægt og papirtykkelse styrer din beslutning, skal du vælge en højere vægt for at sikre holdbarhed og levetid for dokumenter.

Papirlysstyrke

Lysstyrke er den mængde lys, der reflekteres fra et ark papir, målt i området fra 0 til 100. De lyseste og hvideste papirer er ofte faktisk lavet med en blålig farvetone, hvilket giver et lysere end hvidt udseende for øjet. Når du vælger papirlysstyrke, skal du overveje, hvad du udskriver på papiret. Billeder, der er trykt på et lyst papir, vises mere levende. Kombinationen af ​​lyst papir og mindre end optimale billeder kan dog resultere i et udvasket look. Mørk tekst skiller sig ud mod de fleste niveauer af papirlysstyrke, så for tekstdokumenter vil du være tilfreds med de mere almindelige lysstyrkeniveauer i 80’erne og de lave 90’ere.

Papirkvalitet

Når kvalitet er vigtig for dig, skal du vælge et papir med en moderat vægt, skarp lysstyrke (92 eller derover) og en god sammensætning. Papir fremstillet af en blanding af træmasse og bomuld (normalt henholdsvis 75% og 25%) har en luksuriøs fornemmelse og er lavet til at vare. Kombinationen af ​​fibre og den måde, den føles på, når den håndteres, hjælper med at formidle betydning og giver mere vægt på siden i den mest bogstavelige forstand!

You may also like