Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Anbefalinger

Få styr på din vintergarderobe

Vejret bliver koldere og koldere, så du kan ikke længere rende rundt i bare ben og sandaler. Vinteren nærmer sig, så det er også tid til at få styr på din vintergarderobe. Men hvad er godt at have i sin vintergarderobe, og hvordan bliver du helt klar til at gøre vinteren i møde?

Sorter og ryd op

Når du skal gå fra din sommergarderobe til vintergarderobe, er det altid en god idé at starte med at sortere dit tøj og rydde op. Der er helt sikkert en masse af dit sommertøj, som du kan bruge næste år igen og derfor nøjes med at lægge bagerst i skabet. Men det kan også være, at du har nogle ting, som du ved, at du ikke kommer til at få brugt næste år. Det tøj kan du tage fra og sælge eller give til genbrug. Når du står tilbage med en sorteret og velorganiseret garderobe, er du klar til at få den gjort til en vintergarderobe.

Ind med de tykke trøjer

Når det bliver vinter, giver det sig selv, at du skal til at gå i noget varmere og tykkere tøj. Find dig nogle fine striktrøjer, nogle lækre jeans og et par flotte støvler. Desuden er det selvfølgelig vigtigt med noget varmt overtøj, så du kan holde ud at gå udenfor i længere tid. Du kan spare penge ved at købe tøj i et outlet. På den måde kan du få en større garderobe, men til færre penge.

Lag på lag

For at holde varmen om vinteren, er det også en rigtig god at have flere lag på. Det vil sige, at det er godt at have nogle basisting i din garderobe, som du kan tage under din striktrøje f.eks. Kombinationen af fine bukser og bluser i vinterfarver og nogle basisvarer, du kan tage under, er helt perfekt til vinter.

You may also like