Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/shoppingspree.dk/co4.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Anbefalinger

Det der kan gøre din væg mere spændende

Din vægge derhjemme kunne måske godt bruges at blive piftet lidt op. Du kan gøre mange ting, for at pifte din væg op, så i dette indlæg vil et par muligheder blive gået igennem.

Den klassiske

Den klassiske mulighed er selvfølgelig billedrammer. Med billedrammer kan du nemt skabe en personlig væg, som passer lige til dit behov. Du kan vælge hvor store de indrammede billeder skal være, hvor mange af dem du skal have på hver væg, og dermed bestemmer du selvfølgelig hvor meget, af din væg, de skal fylde. Men hvis du ikke lige har nogle billeder, som du gerne vil have til at hænge på væggen, er det måske ikke den oplagte mulighed for dig.

Den knap så kreative

Hvis du ikke lige er til alt det smarte på din væg, så kunne du jo bare sætte noget tapet eller nogle fliser op på væggen. Det er den nemme løsning, og derfor er det også meget udbredt blandt de lidt ældre huse. Men det er ikke for at sige, at det ikke er pænt, det kan sagtens være pænt, bare det bliver gjort ordentligt.

Den lidt mere kreative

Hvis du gerne vil have noget lidt mere kreativt på din blanke væg, så kan du bl.a. få en variation af forskellige slags hylder og lign. op, eller så kan du måske endda få hængt noget sports-udstyr eller -tøj op, det kan hjælpe med at gøre din væg lidt mere personlig, men på en anden måde, end hvis du får hængt billedrammer op.

Den lidt mere funky

Hvis du heller ikke er til de 3 overstående muligheder, eller hvis du måske vil kombinere to muligheder, og måske gerne vil have noget lidt mere anderledes op på din væg, så burde du overveje at få hængt nogle plakater op, der er en stor varietet af plakater, der er alt fra designplakater til far jokes plakater. Det kan gøre din væg ekstra spændende.

You may also like